DXN Shop – AZ EGÉSZSÉG WEBÁRUHÁZA

A betegségmegelőzés az egészségtudatos életmód egyik legfontosabb, ám annál inkább elhanyagolt területe. Bármilyen panasz vagy tünet kínoz bennünket, érdemes azt intő jelként figyelembe venni és gondolni az esetleges figyelmen kívül hagyásuk következményeire!

A betegségmegelőzés – ha sokszor nem is egyszerűbb –, de hosszútávon a gyógyszerszedésnél gyakran hatékonyabb és gazdaságosabb módja az egészségmegőrzésnek!

A prevenció megelőzést jelent, amin gyakorlatilag a betegségek kockázatának csökkentését teszi lehetővé.

A preventív gondolkodású emberek tisztában vannak az egészség értékével, és azt is tudják, hogy az – bár természetes, de – mégsem magától értetődő állapot.

Nagyon sokan ezt felismerve rendszeresen fogyasztanak étrendkiegészítő készítményeket.

Viszont az emberek hajlamosak elfelejteni bevenni a napi vitamin adagjukat vagy éppen anyagi lehetőségük híján lemondani a megszokott étrendkiegészítőjükről.

Hallott már olyan esetről, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját?

Igyon jótékony hatású lúgosító ganodermás kávét, próbálja ki a DXN termékeit és élvezze a különbséget!

Ganoderma a gyógynövények királya

Tudományos kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a ganoderma pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító hatására. Lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javítja a vérkeringést, a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Bizonyítottan hatékony olyan betegségek kezelésében, melyeknek kiváltó oka a rossz vérkeringés. Segít az egészség és az egészséges megjelenés megőrzésében.

Mivel a ganoderma harmonizálja a szervezet funkcióit, fokozza annak természetes öngyógyító képességét, és erősítheti az immunrendszert.

A Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz ganoderma kivonatot kevernek (ezért kizárólag instant és kapszulás kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke.

Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják.

A modern kutatások alapján a Ganoderma gomba (a kifejlett termőtest és a micélium) közel 200 biológiailag aktív összetevőjének köszönhetően aspecifikus immunstimuláns, roboráns és májvédő hatású “gyógynövény”, mely megoldást jelenthet a magas vérnyomás és a magas vércukorszint elleni küzdelemben is.

A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből.

A DXN a világ legnagyobb ganoderma gombát termelő, és ganodermás kávét gyártó vállalata. Termékeit 180 országban, több mint 9 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap.

A DXN ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat.

Magyarországi termékkínálatunkban jelenleg tizenegy kávéspecialitás szerepel.